Lila



Idag har jag frångått standardfärgen brun i sminkningen, idag blev det lila skugga med MUS Dita, IsaDoras Creamy Nudes-palett (den mellersta lila skuggan) och highlight med MAC Shroom (bästa köpet av skugga, den används flitigt)
Men det det var inte lätt att fånga färgerna på bilderna så det bler ett gäng.



  

  


Lördag igen

Idag är det lördag, men jag jobbar idag första arbetsveckan efter semestern och så får man hoppa på helgen på en gång, känns inte så kul men de är bara å gilla läget.

Idag åkte Claires paletten fram igen tänkte jag skulle visa vilka av skuggorna jag använt så jag gjorde enklast möjliga, numrering.

Jag har använt nr 2, 3 och 4, basen är MACs Paint Pot Painterly, en snabb och enkel skuggning som jag blev riktigt nöjd med.

 

 


Black Tag

Igår sprang jag in på Kicks en sväng för att kolla om de hade det svarta Graffiti lacket Black Tag från Isa Dora, och tur nog så hade dom precis fyllt på med alla färger så jag äger nu även det svarta. Hade gärna haft det gula också, eller jag alla helst, men nu får det räcka med lack på ett tag.

Jag var tvungen att testa det också så klart, här med H&M Neon Orange.


Isa Dora Graffiti Nails



Jag lyckades få med mej ett av Isa Doras Graffiti Nails lack hem här om dan, jag hade helst velat ha det svarta men det var slut överallt så jag tog det rosa 803 Masterpiece Pink.
Här är det målat över Depends 169.


brunt eotd

Idag har jag anv:

MAC Pain Pot Painetly
MUS Vanilla
2 bruna skuggor ur Claires-paletten
Maybelline Colossal Waterproof Mascara Black
VLD Mix & Match Eyebrow color



 


NOTD

Idag bestämde jag mej för att testa mitt nya lack från Collection 2000. Färgen är jättefin, grön med massa skimmer i, men lacket blev fullt i bubblor och blev randigt. På topparna har jag ett grönt glitterlack från Claires.
Lacket är grönare än vad bilden visar.


Swatch- nya Claires paletten

Claires är en butikskedja med accessoarer och lite smink, lack osv som finns i Storbrittanien. Jag tror att det är samma tillverkare som Viva La Divas smink eftersom Claires säljer en palett som ser exakt likadan ut som Viva La Divas stora svarta. Hur som helst så har jag ett antal paletter och lack från dem, jag tänkte visa senast tillskottet bland mina paletter nämligen denna bestående av 10 skuggor i neutrala, lite metalliska nyanser. Tyvärr så har den åkt i golvet och den svarta skuggan gick sönder.

Swatcherna är i samma ordning som paletten.


Ny frilla + FOTD


Jag har funderat på en sidcut ett bra tag nu och här om dan när jag ändå var ute och rände på stan så sprang jag in till frissan och bokade tid samma dag. Klipp klipp och så har man ½ hockeyfrilla, så känns det nu iaf men jag ska bara vänja mej så blir det bra annars så kapar jag resten också. Ny färg blev det också, Jane Helens Mood Mörkbrunt.

Så till sminket:

Maybelline Dream Satin Liquid Foundation
e.l.f blush Glow
Isa Dora Transparent puder + solpuder
MAC Pain Pot Painetly
MAC Shroom
MAC St Taupe
Isa Dora Fine Line Eye Stylo
Maybelline Colossal Waterproof Mascara Black
VLD Mix & Match Eyebrow color
MAC lipstick Sophisto


har satt resten av håret i en toffs ;-)


Olivöga

Jag tycker det är dax för lite sminkbilder, var ett tag sen sist. Jag har mest bara varit hemma sen jag kom hem från England och målat osv i sovrummet som snart är klart. Jag har även börjat fixa en ordentlig sminkhörna.

Åter till sminket som idag består av:

MAC Paint Pot Painterly
MUS Vanilla
MAC Sumptuous Olive
e.l.f Creamy Eyeliner Black
Maybelline Colossal Waterproof Mascara Black
VLD Mix & Match Eyebrow color

 


Englandsshoppingen i bilder

Nu är jag tillbaka på hemmaplan igen, tänkte jag skulle visa vad jag köpt i sminkväg både i London och Manchester.

Skuggor från MAC

Paradisco, Carbon, Sumptuous Olive, Shroom & St Taupe

Från Claires


Från New Look och Collection 2000


Från Lush, köpte även 2 tvålar, Rock Star och Godmother (Fairy)


Från Boots no7


Smokey Eyeliner Brush och Eyeshadow Blend & Conture


Sen blev det även en massa kläder så klart.


Svar ang neutrals lotion


För några veckor sedan fick jag en allergisk reaktion av Neutrals lotion, mer finns att läsa här.
Efter två mail till Neutral så fick jag ett mail tillbaka med detta svar:

" Angående Neutral lotion ny – märkt med Astma och Allergiförbundet- och Svanenmärkt

 

Vi är mycket ledsna att höra att du har haft en olycklig upplevelse med Neutral lotion.

 

Vi ändrade formulan på Neutral lotion i juni månad 2009 då konsumentundersökningar har visat att Neutral användare utöver Astma- och Allergimärkta också önskar Svanen-märkta produkter.

Vi arbetar kontinuerligt för att få alla Neutral produkter både Astma- och Allergimärkta och Svanemärkta.

 

Vi har tyvärr fått veta att vår Neutral lotion i ett fåtal fall har gett hudreaktioner speciellt i ansiktet. Vi kan upplysa om att reaktionen inte orsakar allergier eller på något sätt utgör en hälsorisk, vilket vi har granskat i samråd med Astma- och Allergiförbundet och andra experter.

 

Produkten är både dermatologiskt testad (personer med eksemhud och med Detta förfarande gäller all Neutral kroppsvårdsprodukter innan de släpps ut på marknaden

 

Det är mycket individuellt vad din hud behöver och kan tåla. Ingen kan därför ge en 100% garanti att alla kan tåla en specifik produkt, eftersom man principiellt kan bli allergisk mot allt. Till exempel är huden i ansiktet mycket känslig och det är tyvärr inte alla som tål en lotion i ansiktet, så en ansiktskräm kan rekommenderas istället.

 

Eftersom reaktionen i samband med användning av Neutral Lotion inte är lämplig, har vi inlett en utredning. I avvaktan på resultatet av undersökningen, har vi ändrat produktionen tillbaka till den gamla formulan Neutral lotion, som vi har erfarenhet av att de flesta också kan använda i ansiktet."


Jag blev även erbjuden att testa deras lotion med den gamla formula som de nu gått tillbaka till plus lite andra produkter att testa. Dock blev jag tvungen att förtydliga för dom att jag inte använt lotionen i ansiktet.


RSS 2.0