rosa godis

Jag var tvungen att testa dom nya lacken igår och valet föll på det rosa. Färgen är helt perfekt godisrosa, lacket i sej tycker jag var lätt lackat och bra täckning efter 2 lager.


Ny shoppat

Idag blev dedt en spontan shopping tur till Sundsvall, och äntligen fanns en butik som fått in Viva La Divas vårkollektion. Jag snappade snabbt åt mej det gula #17 och rosa #16, och sen var jag lycklig.



Sen måste jag bara visa mina nya skor, I'm in love ♥

 


lila lila lila


Efter att ha gått hemma hela dagen och plockat så kände jag för att testa lite mer med lila i sminkningen, så det blev lila ögon och lila läppar.



Ansikte:

e.l.f Mineral Infused Face Primer
Maybelline Dream Satin Liquid Foundation
e.l.f Mineral Glow Shimmer
Isa Dora Perfect loose Powder 01 Velvet Transparent
e.l.f Studio Blush Meilow Mauve

Ögon:
MAC Paint Pot Bare Study
MUS Dita
Isa Dora Smokey Eye paletten, svarta skuggan
MAC pigment Vanilla
Isa Dora Inliner Indian Black
Clarins Wonderful Perfect Mascara Black
VLD Mix & Match Eyebrow color 2. Blond

Läppar:
MAC Lipstick Purple Rite


Brunsotat

Ny vecka nya tag, idag kände jag mej riktigt oinspererad så det blev en lätt brun sotning med Isa Doras Matte Chocolate palett, den näst ljusaste skuggan, eyeliner från e.l.f och mascara.

 


Lördag

I lördags blev jag bjuden på middag hos en kompis sen blev det en drink eller två i stan och så här såg jag ut.




I hårväg spann jag vidare på veckans tidigare frisyr och gick loss med locktången, och jag blev riktigt nöjd med resultatet. I sminkväg blev jag också riktigt nöjd och jag använde följande smink:

Ansikte:
e.l.f Mineral Infused Face Primer
MAC Studio Sculpt Foundation NW 15
e.l.f Mineral Glow Shimmer
Isa Dora Perfect loose Powder 01 Velvet Transparent
e.l.f Studio Blush Meilow Mauve

Ögon:
Lumene Highlighter Palette Peachy Glow
VLD Mix & Match Eyebrow color 2. Blond
e.l.f Mineral Eyeshadow Glamorous
MAC pigment Vanilla
e.l.f Creamy Eyeliner Black
Clarins Wonderful Perfect Mascara Black
H&M Eyebrow Fix


Härliga fredag



Äntligen är helgen här och eftersom jag var så nöjd med håret igår blev det samma idag igen. Basen blev jag jätte nöjd med idag, tycker rouget blev så bra som det bara går. Ögonen blev en klassiker 50-tals inspirerad med eyelinervinge.

Jag har anv följande:

Ansikte:
e.l.f Mineral Infused Face Primer
MAC Studio Sculpt Foundation NW 15
e.l.f Mineral Glow Shimmer
Isa Dora Perfect loose Powder 01 Velvet Transparent
e.l.f Mineral Blush Coral

Ögon:
Lumene Eyeshadow Primer
VLD Mix & Match Eyebrow color 2. Blond, mellan skuggan på brynen och mörka i globlinjen
MUS Satin
e.l.f Creamy Eyeliner Black
Clarins Wonderful Perfect Mascara Black
H&M Eyebrow Fix



Blommigt


Mavala Rose och några blomstickers.


Plus ikväll

Ikväll 21:00 SVT 1 ifrågasätter Sverker & co i Plus mineralsmink. Jag kommer sitta bänkad, det ska bli intressant att höra vad dom säger.


Tack för tipset Kabuki 


Nya lack


2 nya lack har hittat hem till min lilla samling, det är Mavalas 328 Rose & Depends #191.
Jag gillar storleken på flaskorna som Mavala och Depend har och priset är inte fel det heller runt 25:-.


en vanlig torsdag

Så här har jag sett ut idag, luggen twistad och uppsatt, håret stylat med saltvatten spray och dust-it, sminket gick i min favorit färg rosa.


Skuggorna är MUS Satin, 2 mörkare rosa/röda skuggor från VLD stora palett.


Peachy Keen



Idag lackade jag om naglarna med China Glaze Peachy Keen från Up & away-kollektionen ♥


Post


Idag låg det ett litet paket i mitt postfack, det var priset i tävlingen jag vann hos Maya Makeupoholic. Förutom prised, Studio Rouge Meilow Mauve från e.l.f, så hade hon skickat med lite prover från Fyrinnae, Mad Minerals, Mine Minerals och parfymprover, tack snälla Maya.



NOTD

Nu var det länge sen jag visade dagens nagel NOTD, jag har haft en liten beauty-eftermiddag med ansiktsmask, hårinpackning och nagelvård, inkl. nya naglar.
Lacken är Depends #192 och Kiss Brush On Nail Art Gold Glitter.


e.l.f Mineral Lipstick Swatches


 Barely Bitten, Cool Coral, Nicely Nude




Barely Bitten, Cool Coral, Nicely Nude


Rosalila

Ikväll tänkte jag testa lite nytt med min favorit färg rosa. Primern blev Lumenes Highlighter palette nyans Snowy Glow, MUS Satin, Brite Bird Cotton Candy, Barry Ms Dazzel Dust dd85 Neon Pink och MUS Dita, tillsammans med Isa Doras Fine Line Eye Stylo och Clarins Wonderful Perfect Mascara.




Äntligen fredag

Sista arbetsdagen för mej den här veckan, riktigt skönt att ha hela helgen framför sej med noll planer för första gången på länge.


Idag kör jag en favortit i repris, lite 50-tal med:

e.l.f Mineral infused face primer
Maybelline Dream Satin Foundation Sand 02
Isa Dora löspuder Velvet Transparent
e.l.f mineral blush Coral
e.l.f mineral glow
MUS Satin
4e skugga i Isa Doras Matte Chocolate palett
e.l.f creamy eyeliner Black
Clarins Wonder perfect mascara
e.l.f Mineral Lipstick Barely Bitten



Paket


Idag damp äntligen mitt andra paket från e.l.f ner innehållandes Mineral infused face primer, lip primer & plumper, Mineral Lipstick Barely Bitten & Nicely Nude.


Lite komiskt att det paketet som skickades med vanlig post gick det fortare för att komma fram än det som skickades som expressbrev.


Satin & Dita

God morgon.

Dagens ögon är sminkade med MUS Satin och Dita, I ♥ Satin & Dita, Satin är en perfekt ersättare till min vita Claires-skugga och Dita är precis vad jag letat efter.

  


Nytt fr MUS

Idag har jag varit på Make Up Store och köpt skuggorna Satin och Dita.


Nu ska jag se till att använda lite mera färg i sminkningarna.


Måndagsögon

Dagens ögon lite snabbt, skuggorna är vit fr. Claires och Caffinated fr. e.l.f.
 


Nöjd



För nån vecka sen var det 30-års fest, ikväll väntar 20-års fest.
Kvällens make-up är jag riktigt nöjd med allt, basen med MAC studio sculpt foundation, e.l.fs mineral glow och MUS rouge blush. På ögonen har jag Claires vita skugga, Glamorous från e.l.f, MACs pigment vanilla som highlighter, Isa Doras inline kajal och fine line eye stylo eyeliner, och så Clarins mascara. Till och med ögonbrynen blev bra, jag fixade till dom igår och fyllde i dom idag med VLDs Mix & match eyebrow color och H&Ms Browfix.



  


e.l.f mineral eyeshadow

Här kommer en swatch på några av e.l.fs mineralskuggor

Översta halvan är med Lumene eyeshadow primer och undre är utan.


Glamorous, Caffeinated, Trendy, Angelic


Diorshow Iconic

Den andra av de två mascaror jag fått.

Vi börjar med en bild på ett osminkat öga.

Klickbar bild


Så här beskrivs Diorshow Iconic på Beautyplanet, där den säljs för 299:- och de säger att butikspriset är 315:- (har inte sett själv vad den kostar i butikerna)

"Diorshow Iconic är en lyxig Dior mascara som är inspirerad av Diors couture visningar. Dior Diorshow Iconic används på modellerna som visar Christian Diors exklusiva kläder. Diorshow Iconic är en Dior mascara som ger fransarna en otrolig böj samtidigt som de både förlängs och får volym. Dior Diorshow Iconic har en speciell borste; Oblique Brush, som är speciellt utformad för att ge fransarna en så markant böjning som möjligt. Denna Dior mascara ger dig de perfekta fransarna såväl till vardags som till fest."



Borsten är i gummi och lätt snurrad.

Klickbar bild


Den här mascaran har min mamma hyllat och tyckt att jag ska prova. Jag trodde själv att jag skulle gilla den här med än Clarins mascaran jag fick samtidigt, spec. eftersom jag gillar den här typan av borste mer.

Diorshow Iconic är lätt att måla med och den klumpar inte ihop fransarna till spindelben, men jag tycker inte den lever upp till sitt rykte som en supermascara. Den känns mer som en mittemellanmascara inte jättebra men inte heller dålig.



Skulle jag köpa den igen?
Jag tycker inte att den här mascaran var så pass bra att jag skulle köpa den igen, spec. inte till det pris den säljs för.




Till sist en jämförelse av Clarins Wonder Perfect mascara (tv) och Diorshow Iconic (th)


Lördag i rosa

Idag kör jag utan foundation, bara lite transparent puder för att få bort lite blänk, på ögonen har jag de rosa och lila skuggorna från creamy nudes paletten och kajal allt från Isa Dora. Mascaran är Clarins Wonder Perfect Mascara och läpparna pryds av MACs Lippglass Fierce & Fabulous.



Tänkte jag skulle variera frisyren lite, har ju gått med diadem ett tag nu bara för att få bort luggen, så idag är luggen framme men det är bara att inse att jag måste till frissan. Luggen har fel form, är för lång och ojämn.


Btw ser ni va brun jag är, eller inte, men jag hr hunnit kört med Doves Summer Glow 2 vändor nu och det syns faktiskt lite irl.


Clarins Wonder Perfect Mascara

Jag fick ju två mascaror av mina föräldrar och nu har jag testat både Diorshow Iconic och Clarins Wonder Perfect Mascara.

Först ut att recensera blir Clarins Wonder Perfect Mascara, som kostar 270:- på Kicks (om jag inte mins helt fel)
Så här beskrivs den på Eleven där den säljs för 245:-

"En multi-dimensionell 3-i-1 mascara till kvinnan som vill ha allt från sin macara - med ett perfekt resultat varje gång. Dina fransar kommer att hålla sig perfekta under hela dagen. Passar alla kvinnor som vill ha en mascara som ger volym, böjer och förlänger."

Vi börjar med en blid på mina omålade fransar som är ljusa och långa.

Klickbar bild


Det jag vill ha i en mascara är att den färgar alla fransar hela längden och att det inte blir för mycket volym på en gång utan jag vill kunna bygga upp den eftersom.

Borsten är den klassiska typen.

Klickbar bild

Jag har varit lite skeptisk till dom klassiska borstarna sen dom nya gummiborstarna kom, så jag trodde inte jag skulle gilla den här.
Ibörjan tyckte jag den var lite kladdig och svår att måla med, men efter ett tag så fick jag till tekniken och resultatet är riktigt bra. Jag tycker jag kommer åt alla fransar och dom klumpar inte ihop sej till spindelben och det går att bygga upp den volym jag vill ha.
Den har hållt sej på plats hela dagen, långa dagar och även lite regn utan att den smular eller kletar.





Sen kommer då frågan, skulle jag köpa den igen?
Det är en helt OK mascara, eller OK den är riktigt bra tycker jag. Där emot tycker jag det finns budget mascaror som fungerar minst lika bra t.ex Max Factors False Lashes.
Så slutsatsen är en riktigt bra mascara, men lite för dyr, vore den lite billigare så skulle jag defenitift köpt den igen.



Bye bye blekfis

Nu jäklar ska lite av blekfisen bort, våren är ju på väg och då är det dax att börja fuska sej till lite färg. Jag är en riktig blekfis, och bränner mej jättelätt +att jag får värmeutslag så jag är inte den personen man hittar pressandes i solen.


Så här fin var min rygg efter mindre än 3h med solskyddsfaktor 30 i sommras, förstår ni varför jag undviker solen och solar försiktigt.


Hur som helst, fuska kan man ju alltid göra och jag brukar köra på Doves Summer Glow lotion, den stora för kroppen och den lilla för ansiktet. Ansiktslotionen köpte jag förra våren men den kom aldrig till användning.

   
Idag blev det då en storskrubbning, med H&Ms Vanilla & Apple Body Scrub (29:50), för att få bort alla döda hudseller, sen vanlig lotion och efter det Summer Glow. Sen är det bara att smörja in varje dag så byggs det på, och tvättas av när man duschar förståss.

Nu kanske man kan se lite piggare ut och inte som den blekfis jag är. Som min kompis så fint frågade när jag provade en kjol: "Ska du ha dom där strumpbyxorna till" jag var dock helt barbent och hon trodde jag hade vita strumpor på mej.


Mina borstar del1

Jag tänkte jag skulle visa upp mina penslar/borstar. Jag har allt från MAC till sånt som är köpt på Ica.

Först ut blir MACs #217 och Boots Eyeshadow Blend & Contour.
Båda är blendingborstar för att blenda skuggor och sudda ut konturer, och perferkt för att lägga på en highlighter.
MAC #217 var den första borsten jag hörde talas om när jag började kolla runt på sminkbloggar, och när jag var förbi MAC disken på Frasiers i Manchester så blev jag tvungen att köpa en. Köpet var riktigt lyckat, jag diggar den här borsten och den används flitigt.
Nästa gång jag var nere i Manchester så funderade jag på om jag skulle köpa en till, men så såg jag en liknande borste inne på Boots för mindre än halva priset så det blev den istället. Jag tycker borstarna är ungefär samma, men nackdelen med Boots är att den har börjat fälla hår, men i övrigt är den lika bra som #217.


Boots överst, MAC underst


Boots till vänster, MAC till höger

Priserna har jag inte riktigt koll på, var ett tag sen jag köpte dom men Purity har en lista över de flesta MAC produkterna som säljs i Sverige.


Tydligen ska Boots öppna här i Sverige också och för den som ill ha en bra budgetborste så skulle jag rekomendera Boots borstar, även om min fällt en del.


Glamorous take 2

Dagens i  dagsljus. 

 


Glamorous friday

Idag kände jag för lite färg så det blev e.l.fs mineral skugga Glamorous tillsammans med mineral rouget Coral, en ganska lyckad kombination.
Tyvärr har jag inte lyckats fånga färgena på bild, det är ju inte så ljust ute vid 5-6 på morgonen, så bilderna är tagna med blixt och lampljus. Ska se om jag kommer ihåg att ta några när jag kommer hem i em så kanske färgen syns bättre, glamorous drar åt det rosa/lila hållet med massa glitter i.


Tordags EOTD

God morgon, eller morgon och morgon, god förmiddag kanske man säger när kl är 11.

Efter några dagar med endast mascara och eyliner eller kajal så åkte lite skuggor på ögonen idag. Det blev grått med Isa Doras Smokey eye palett och Crystal Mauve quatter, och så testar jag vidare med Clarins Wonder Perfect Mascara. Tänkte försöka skriva några rader om mascaran till helgen.





Lite mer nytt

Idag dök mitt andra paket från e.l.f upp, det blir mycket e.l.f nu, i paketet fanns 2 mineralskuggor. Tyvärr så kanns inte de 4 andra produkterna jag beställt. Det var lite strul efter första beställningen och efter att ha pratat med kundtjänst så skulle det vara ordnat. Tyvärr verkar det som att det inte ordnade sej ändå, men ett mail till kundtjänst och så är resterande delen av beställningen på väg i expressfart. Jag måste säga att e.l.fs kundservice är kanoners.

Tillbaka till dagens paket, där i låg dessa skuggor

 
Caffeinated & Glamorous


Jag har vunnit :-D

I förra veckan var jag med och tälvade om ett Studio Blush från e.l.f hos Maya, och jag vann. Min första vinst sen jag vann en golftävling i min ungdom.

Tack Maya :-)


Önska mej lycka till :-)

Just nu är jag med och tävlar om 3 st eyedust från Makaupcosmetics, tävlingen är det Makeupartisten som har.

Wish me good luck :-D


Påskaftonen

Hej på er!
Hoppas ni har en riktigt härlig påskhelg. Själv har jag hunnit med att jobba, middag hos föräldrarna och middagsbjudning hemma hos mej med kompisarna och en sväng om på puben.

Igår var det middag hemma hos mej och sminket såg ut så här:
 
Vit skugga från Claires och lila Rock'nRolla från Brite Bird, eyeliner och kajal från Isa Dora och mascaran är från Dior.

Innan vi gick till puben, la jag en svart skugga från Claires i globlinjen för lite mer djup.






1a April

Vilka blev lurade idag?
På lokal TV försökte dom lura i folk att hundägarna skulle betala skatt för att hunden skulle göra ifrån sej ute, min kompis som har hund gick på det haha. Sen skulle tydligen Clooney hit och spela in en ny storfilm här i skogarna, visst....

Nä nog om det, smink ska det va. Idag testade jag e.l.fs creamy eyeliner. Jag har inte riktigt fått till tekniken med att lägga eyeliner med pensel men betyget på själva eyelinern är änså länge godkänt, den har suttit hela dagen. Nu har jag aldrig använt en sån här eyeliner förut så det är svårt att säga hur den står sej mot andra på marknaden.
I ansiktet har jag samma bas som i tisdags.


   



RSS 2.0