MAC shopping i London

hello!

Nu så har jag kommit fram till mitt andra hem som ligger i Oldham utanför Manchester. london var lika bra som alltid. Självklart har jag shoppat b.la här:MAC vid Carnaby Street, vanligtvis tycker jag engesmännen är otroligt hjälpsamma i affärerna men här var dom inte alls intresserad av att sälja. Jag kom iaf ut där ifrån med 2 skuggor Shroom och St Taupe. På Heathrow blev det mer shoppat i MAC-dsken skuggorna Paradisco & Sumptuous Olive och Läppstiftet Sophisto.

Mer shopping kommer det att bli innan jag återvänder till Sverige igen.


Off topic

På onsdagkväll bjöd jag mamma på konsert i O2, det var hennes stora idol Rod Stewart som stod på scenen.


Han bjöd på en riktigt bra show och fick igång alla som var där, jag var nog bland de yngsta där och äldsta var nog 80+ riktigt roligt!
 


Festsmink och idoler

Hej hopp.

Idag/kväll har jag varit på partaj på stadens årliga stadsfest.
Så här såg jag ut


MAC pigment Vanilla, brun skugga fr Isa Dora, eyeliner, kajal och mascara.

Årets stadsfest bjöd på en av mina idoler Andreas Johnson, så jag bjuder på några bilder:

    


Imorgon tar jag med mej min kära mamma (som fyller år idag/igår) till London för shopping och på onsdag ska hon få se sin stora idol Rod Stewart. Den här bloggen kommer nog inte uppdateras förän på fredag när jag landat hemma hos min kompis i Manchester. Tills dess kan ni följa mej på min andra blogg som jag ska försöka hinna uppdatera så gott det går.


Bedroom-makeover

Jag har ju semester just nu, men bloggen(bloggarna) kommer lite på efterkälken för jag fick en brilliant idé, att renovera sovrummet, men det gick inte riktigt som det skulle så nu bredspacklas det och slipas för fulla muggar.
Så dagens bild blir med ett puder bestående av slipat spackelNog för att jag har ett födelsemärke med 3 skäggstrån men på den här bilden ser det ut som jag har lika mycket skägg som en karl!


Sommar, sol och dålig blogguppdaterin

Hej på er.

Nu har jag äntligen semester, riktigt riktigt skönt är det. De senaste veckorna har varit ganska jobbiga, med allnänt strul och den värmen som varit. Sminket har beståt av mascara och ev. lite kajal. I lördags firade jag semestern med att sminka till mej lite för en gångs skull.Bas
MAC Studio Sculpt Foundation NW 15
Isa Dora transparent puder och solpuder matt tan
Ögon
MAC Paint Pot Painterly
MAC pigmanet Vanilla
e.l.f Mineral Eyeshadow Trendy & Caffinated
e.l.f Studio Cream Eyeliner Black
Maybelline Collosal Mascara Waterproof Black

Läppar
MAC (Style Warrior) Purple RiteAllergisk reaktion på lotion

Eftersom vi kör med parfymfritt på jobbet så köpte jag Neutrals lotion som är parfymfri och rekomenderas av Astma & Allergi Förbundet. Jag brukar inte reagera på lotions och liknande, men har reagerat på tvättmedel tidigare.
I fredags efter jag duschat, med samma duschcream jag brukar använda och samma balsam (kör med balsammetoden), så smorde jag in mej lite snabbt med Neutrals lotion. Efter ett par minuter känner jag hur det hettar till och det blir varmare och varmare, jag tittar och ser att jag är illröd a la solbränna på de ställen jag smort in (och nej jag har inte solat och bränt mej, 50+ och max 30 min i solen senaste dagarna) men ser precis var jag smort in mej rött vs. vitt. Jag hoppar iaf in i duschen och tar body scrub och sen duschcream för att få bort all lotion. Det röda börjar gå ner efter att jag tagit en dubbeldos allergimedicin. Kort och gott en allergisk reaktion, jag blev riktigt chockad eftersom jag aldrig har reagerat på lotions och aldrig reagerat så här starkt tidigare, av fel tvättmedel så kliarde och jag blir lite röd men inte iden här omfattningen. 
Bilden är tagen efter medicinen börjat verka


Egoreklam

Tänkte göra reklam för mej själv. Jag hade tidigare en vardagsblogg som jag tänkte försöka blåsa liv i igen, iaf över semestern så mina kära vänner kan hålla koll på mej när jag är ute och reser.

Här hittar ni den om ni vill kolla in den iaf.


Äntligen ljus

Jag har äntligen fått ordning på elen här hemma så nu har jag en bra plats att sminka mej på med massa ljus.Coral Bronze paletten testas

Idag testade jag 3 av skuggorna i min nya Isa Dora Eye Shadow Quartet 25 Coral Bronze, de 3 guld/bruna skuggorna. Basen är MAC Pain Pot Painterly, kajal från Isa Dora och Maybellines Colossal mascara.
 


mer sommarshopping

Bara för att man använder lite smink i sommar värmen så behöver man ju inte sluta shoppa lite nytt eller hur ;-)

Idag blev det en tur in på Åhlens där jag fick med mej Isa Doras Bronzing Powder 94 Matte Tan och quattern Coral Tan,  sen blev det även L'oréals Eye & Lip Make-Up Remover. Har läst en del positivt om removern och behövde en så jag slog till.

    


Men nu blir det ingen mer shopping förän jag åker till England, då blir det till att ta fram listan och shoppa loss.


fredagsögon

halloj!

Tänk vad tiden går, hoppas ni njuter av sommaren.

Idag tänkte jag bjuda på en liten ögonbild, det har inte blivit så mycket sminkande för min del senaste veckan.
En favorit i repris, skuggor MUS Vanilla, mörk skugga ur Isa Doras Pearl quatter, eyeliner och mascara.


RSS 2.0