29/11


VLD paletten åkte fram idag igen, en ljusare bronsfärg blev det tillsammans med den ljusaste skuggan i IsaDoras "Smokey Eye" palett. Snabbt och enkelt.


Blå/silver naglar


Depend nr 41 + Kiss Nail Art


Brons

Viva La Diva har kommit tillbaka med sin stora svarta palett lagomt till julen iår vilket påminner mej om att jag har ju den i min samling och den har samlat damm allt förlänge. Så igår använde jag mej av en rosa/lila skugga (andra raden fr vänster, 3e nerifrån) och idag blev det en brons-skugga. Snodde en bild fr Google då min kamera inte ville vara med efter jag lyckats ta en någorlunda bild på själva sminkningen.


Förutom VLD paletten använde jag en ljus beige skugga från IsaDoras quatter palett "Pearl" (tror jag den heter)
Och här har ni resultatet:

Lampljus utan blixt


Lamljus med blixt
Dagens

Tänkte våga mej på lite färg på sminket idag, tyvärr är min kamera inte den bästa men jag har anv. en ljus skugga från en IsaDora quater palette(tyvärr var det ju glitter i som jag kom på efter jag haft på den *trötter*) och en rosa/lila lite mörkare skugga från Viva La Divas stora palett.

Ska ta och våga mej på mera och starkare färger, är inne och tittar på vad snyggt alla pretty tjejjer sminkar och alla fina färger de använder.


Kryssnings smink

Jag har varit på en liten båt tur i helgen, blev en enkel men snygg sotning i svart under lördagskvällen/natten.

Har anv. MACs paint pot "Blackground" som bas och sen den svarta skuggan i IsaDoras "Smokey Eye" palett, det satt som berget hela kvällen/natten. På läpparna hade jag MACs Slimshine lipstick "Rock Out"


Dagens

Så här ser dagens sminkning ut efter jobb till 20 och en cykeltur hem i duggregn.
Bas med foundation+puder+lummels eye primer(bara på ögonen), sen ljusaste och mörkarste skuggan i IsaDoras chocolate palett och MaxFactor False Lash mascara. Ingen foundation eller puder på resten av facet, den vanlig vardags make för mej. Glömde dressutom mössan på, men den är så mysig så den får vara med, köp på Primark i England (finns bl.a på Oxforsstreet i London)


Fynd

Jag var på Dollarstore här om dagen och köpte dessa

En foundationpensel i mårdhår och en rougeborste i syntet, 50:-/st ett fynd


Smokey eye i brunt

Här har jag använt mej av
Bas:
Niveas Stay Real Foundation, 02 Nude
Maybelline Dream Mat Powder 07 Sand Sable

Ögon:
Mac Paint Pot Bare Study
Barry M Dazzle Dust no dd53 Chocolate
Mac Pigment Vanilla
Max Factor False Lash Effect Mascara
Barry M Kohl Pencil no1


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0