CoralIdag frångår jag det bruna, kännde att det var dax att ändra på det nu. Så idag blev det koralligt men e.l.fs mineral blush coral och MACs pigment Vanilla, creamy eyeliner black från e.l.f och Maxfactors False Lash Effect mascara.
brunt, brunt och mer brunt

Känns som jag alltid har bruna skuggor nu, men det är så lätt att trilla in i samma smink varje dag.

Idag blev det brunt med Isa Dora igen, paletterna matte chocolate och creamy nude.
Sen så har jag hittat en lyckad kombination av mascara och borste. Jag gillade verkligen borsten till Maybellines Colossal mascara, men lukten av mascaran var hemsk så nu kör jag på den borsten och Max Factors False Lash Effect Mascara, och jag är riktigt nöjd med den kombinationen.
brunt och glittrigt

Hej hopp.

Jag har haft lite semester över helgen, men nu är jag tillbaka igen.
Idag är jag ledig igen och har rotat runt lite i sminklådan, och hittade lite glittriga lösa skuggor så idag blev det brunt, guld och glitter.

Jag har min vanliga bas med Lumenes eyeshadow primer, sen la jag på e.l.fs mineralskugga Caffeinated över hela locket och tonade upp mot ögonbrynet, la den även under ögat. I glodlinjen la jag Barry Ms Dazzle Dust 53 Chocolate och på allt så la jag Galactic från Mine minerals. Eyeliner från Isa Dora, mascara från Clarines och kajal Blond från Isa Dora.
Utan blixt


med blixt


Dagens

God morgon.

Dagens öga blev ganska naturlig med ljusa skuggan ur Isa Doras Creamy Nudes-palett och Max Factors solpuder, eyeliner och mascara.
Rosa onsdag

Idag kör jag på rosa med Macs Girlie (ny favorit) och Gesso tillsammans med en rosa skugga fr Claiers och brun från Isa Dora.

 


NylackatEnkel fransk manikyr med en glitterrand av Kiss Nail Art Pearl Gold.


Lite nytt

Idag unnade jag mej lite smått och gott.

Dagens inköp blev en ny parfym, DKNY Fresh Blossom och 2 lack,  #199 från Depend ljust pastell grönt) och Riga från Mavala.

 
Parfymen har jag spanat på länge nu, kostade 160:- på Åhlens för 15 ml, lagom storlek och helt OK pris.

Åhlens reade ut delar ur Isa Doras brudkollektion, de lösa skuggorna och body shimmer. Jag har varit sugen på dessa men efter att testat så beslutade jag mej för att lämna dem på hyllan, det känndes lite för mycke glitter för min smak.


måndags öga


Back on track

Nu är jag tillbaka efter först en halsfluss som gud glömde sen öroninflamation som tyvcärr hänger kvar än.
Bas är Lumenes Eyeshadow Primer, skuggor Girlie och Gesso från MAC och VLD MIx & Match Eyebrow color den mörka skuggan.  Eyeliner från Isa Dora, mascara False Lash Effect från Max Factor applicerad med Maybellines Colossal-borste.


mer naglar

Eftersom jag fortfarande inte är kvitt min förkylning så försöker jag fixa bilder på mina lack. Här är det ljusrosa lacket ur 5-packet från New Look.

  

Dom här lacken är pest och pina att lacka med, själva lacket är knepigt, torkar sakta och det krävs minst 3-4 lager för att det ska täcka någorlunda. Det är riktigt synd eftgersom alla lacken har jätte härliga färger.

 


MeMeMe Reef

Det enda lacket i min lilla lacksamling som jag inte har testat än är MeMeMe #24 Reef som är ett corallfärgat lack med glitter i. Det är ganska skirt så 3 lager krävs för att få täckning. Tyvärr gillar jag inte riktigt färgen den känns lite för mörk, nån nyans ljusare hade varit perfekt i sommar, men vem vet med sommarbruna händer kanske jag tycker annorlunda.


Lacksamlingen

Mamma var lite nyfiken på hur många lack jag har och för nån vecka sen räknade jag till 44st plus bas- och toplack. Jag passade på att fota allt dessutom och nu när jag har lite tid så tänkte jag visa upp allt. Det är mest små lack från depend, jag tycker dom är i perfekt storlek om man vill testa nått nytt.

Så vi börjar med just Depend

#91, #165, #115, #41, #47, #169, #176, #104


#31, #32, #192, #188, #118, #35, #191, #34

Nästa ut är China Glaze som alltid har riktigt läckra färger på sina lack

Peachy Keen & Ruby Red

H&M lack är riktigt bra och har många fina färger

Bella's Choise, Blue My Mind, Velvet Touch, Moonless Night, Midnight Passion

Isa Doras lack är inte nån favorit för mej men vissa lack har ändå fått följa med hem

Vintage Mint, Lollipop, Milkshake, Matte Velvet & Black Rose

Viva La Divas mini lack är också dom precis som Depends lack i en lagom storlek

#17 Cheesecake, #16 Strawberry Shortcake , #10

Mina nailart lack Från Kiss

PA 10 Silver Glitter, PA 11 Gold Glitter, PA31 Pearl Gold, PA08 Hot Pink, PA 27 Red Wine och PA12(som är namnlöst med riktigt högblankt och svart)

Sist men inte minst kommer mina lack som är köpta i England

Dessa lack är från New Look och är tyvärr namnlösa, men dom kom i ett 5pack tillsammans med ett lack i guld/beige som tyvärr gick sönder under hemresan.
Första lacket är ett vanligt franskmanikyr rosa, följt av ett knalligare rosa som på minner om Depends #34, nästa är ett ljust lila lack som i solen skimmrar i rosa, sista lacket är pärlemor. Färgerna på de 2 sista lacken är helt fantastiska som glimmar och ändrar färg jättefint i ljuset, men dom är myckt svår lackade och har dålig täckning, otroligt synd på så fina färger.


Collection 2000 #144 Hot Purlpe & MeMeMe #24 Reef
Hot Purple är en vanlig mörk lila nyans och sitter där det ska utan att flagna/chippa, Reef är corallfärgat med glitter.

Det var det för denna gång, nästa projekt är att lacka och ta bilder på alla som jag inte hunnit med än.


NOTD


Viva La Diva #17 Cheesecake


MAC shopping i Malmö

Hej.

Nu är jag hemma i Norrland igen, tänkte bara visa sminkinköpen jag hunnit med.


Det blev MACs paint pot Painterly och skuggorna Gesso och GirlieTyvärr har jag lyckats dra på mej nån skit och har haft jättehög feber sen igår kväll, men med lite Alvedon orkar jag iaf sitta upp en stund. Nu ska jag återgå till liggläge i soffan och kurera mej så jag blir pigg igen snart.


Packning

Hej på er.

Hoppas ni haft en trevlig valborg/första maj/vanlig helg. Själv har jag jbbat så det blev ingen brasa eller firande för mej i fredags.

Just nu packar jag för fullt för resan till Malmö imorgon, så här ser sminkväskan som ska med ut. Det som får följa med är MAC studio sculpt foundation, Isa Doras löspuder, glow puder fr e.l.f, rouge fr e.l.f, gloss från e.l.f och MAC, läppstift från e.l.f, brynskugga och concealer från VLD, eyeliner och kajal fr. ISA Dora och e.l.f och skuggor fr. MUS, e.l.f, Claires och Isa Dora, och sist mascara fr. Clarines. I lilla neccesären finns alla penslar och borstar, har tyvärr inte sytt klart mitt fodral som jag gjort. Jag kommer definitift inte använda alla skuggor men jag måste ju ha några alternativ eller hur? Men jag tycker det blev lagomt med grejor för 2 dagar.Nu ska jag fortsätta packa och fundera lite på vad jag ska passa på att köpa när jag har vägarna förbi en MAC disk, tips någon?


RSS 2.0