Teal

Jag rensade lite bland mitt smink i helgen och hittade min allra första MAC produkt som jag köpte mitt i översvämmningarna i London sommaren -07. Anyways jag har inte använt den så mycket men så här till jul tänkte jag test lite och ev så kommer jag våg mej på den här sminkningen på juldagen.

Det är alltså MAC pigment Teal, som primer har jag använt MACs paint pots Bare Study (som är en STOR favorit just nu), sen har jag anv. en vit och svart skugga och eyeliner fr. IsaDora, mascara fr. Nivea. Bjuder även på en bild som blev helt ok, men kameran fick tupp-juck och ljuset är heeeelt fel, så nu vet ni varför jag vill/behöver ha en ny kamera.


Rubys

Äntligen har jag hittat ett lack som jag velat ha ett tag nu, China Glaze Ruby Pumps, lagomt till jul och allt. Och jag är kär, det är såååå fint, färgen är helt underbar.


Jag kikade på en kamera idag, de blir nog en ny efterjul om nu inte tomten lämnar en under granen.


IsaDoras Fine Line Eye

Köpte ju en ny eyeliner i i förra veckan, IsaDoras Fine Line Eye Stylo 01 Carbon Black. Och jag måste säga att jag än så länge är riktigt nöjd. Den är lätt att lägga och den sitter där den ska. Och så det bästa av allt iaf för mej är att jag tål den, har känsliga ögon och dom har inte reagerat alls på den här eyelinern.

*Tummen upp*


Lila

Idag hade jag lite tråkigt på eftermiddagen så då åkte IsaDoras Snow fairy paletten fram, men jag tyckte det blev för lite färg så jag drog på 2 st dazzeldust i lila från Barry M också och highlightade med MACs vanilla pigment. Synd att det inte går att fånga upp färgerna med min kamera, men en ny kamera står långt ner på inköpslistan (kanske ska önska mej en ny i julklapp ;-) )Jag gillar den här make-upen, för mej är det en partymake. Jag är så tråkig och kör mest med IsaDoras Matte chocolate palette eller bara mascara och eyeliner. Men jag ska bättra mej.


Claire'sI sommras så köpte jag 2 st små paletter på Clair's nere i England, jag tror att det är samma lika som Viva La Diva (är ganska så säker efter som stor svarta paletten är samma). I den vänstra är skuggorna vit, ljus grå, mörk grå och svart, i den högra rosa, ljus grå, svart och guld . Igår kände jag för en silver makeup och silverpaletten åkte fram. Grundade med min vanliga foundation och använde MACs paint pot Bare Study, nya eyelinern och Max Factors False lash mascara.
Ny eyeliner

Idag har jag köpt en ny eyeliner, blev IsaDoras Fine Line Eye Stylo 01 Carbon Black. Kostar 95:- och det är ju helt överenskomligt pris, men med lite rabatt så vips kostade den bara 49:- perfekt för mej som har shoppingförbud.
Har bara provat på handen men det blir lagomt fina linjer av den, ska testa den mer senare och se om jag tål den också.


Brunt


Idag blev det en sminkning med IsaDoras Matte Chocolate palett.
Insåg att jag måste hitta en ny eyeliner, har kört på MaxFaktors Define a line ett tag men sist jag köpte jag en som visade sej vara helt uttorkad så den lämnade jag tillbaka gick på en annan affär och köpte en ny, men den nya är riktigt dålig, halvtorr typ. Har haft den i 1 månad drygt så den ska inte vara dålig än. Tummen ner mao. Nu måste jag hitta en ny och jag gillar utformingen på MaxFactors ju :-(


Svart sotning igen

Ikväll har vi ätit julbord med jobbet, så jag tänkte popa till mej lite bland alla tråkiga kontorsnissar så det blev en enkel men enligt mej snygg sotning. Blev en snabbsminkning på jobbet eftersom jag jobbade fram tills middagen (eller en timme till men min chef var så snäll så jag fick gå tidigare).


Det här är min favorit sminkning ftf.


Black RoseJag erkänner jag är lite av en perfektionist ibland, eller inte riktigt. Hursomhelst, jag var ju inte nöjd med mitt första försök med naglarna igår så jag gjorde om allt idag och resultatet blev bättre. Målade på med IsaDoras lack nr 189 "black rose" ,som är mitt favoritlack, och en liten bård med hjärtan som jag köpte tillsammans med naglarna.


Adventsnaglar


Idag hämtade jag ut mitt efterlängtade paket från Nail4you där jag beställt ett akrylset. Så nu har jag kanske inte så långa naglar, men snygga. Det var första gången jag gjorde dom själv i akryl så de var lite pilligt och dom är lite ojämn kanske, men jag ska gör om dom till veckan och då ska dom få bli lite längre tänkte jag.


Pearls

Idag har jag anv. IsaDoras quatter nr 35 Pearls, den beigeaktiga och den grå.
Snabb sminkning, snabb bildtagning, nu väntar jobb.


RSS 2.0