Test tisdag

Idag blev jag ju tvungen att testa en lite av det nya och listan av vad jag använt kommer här:

  • Nivea Stay Real Foundation 02 Nude
  • Isa Dora Loos Powder 01 Velvet Transparent
  • E.l.f Mineral Blush Coral
  • E.l.f Eyeshadow Trendy
  • Isa Dora Matte Chocolate palett
  • Isa Dora Inliner Kajal 51 Indian Black
  • E.l.f Mineral Lipstick Cool Coral
  • Clarins Wonderful Perfect Mascara 01


     



Paket från e.l.f

Idag låg ett litet paket i mitt postfack, min första beställning från e.l.f, jag gjorde två beställningar eftersom det blev lite strul med första men som kundtjänst snabbt fixade till. Imorgon borde nästa paket dyka upp, lagomt till påsk.

Paketet innehöll detta
 

Mineral Glow Shimmer, Mineral Blush Coral, Cream Eyeliner Black, MIneral Eyeshadows Angelic & Trendy och Mineral Lipstick Cool Coral.


Mineral Blush Coral

Creamy Eyeliner Black

Eyeshadows Angelic & Trendy

Mineral Lipstick Cool Coral

Nu ska jag testa lite, återkommer med recension när jag hunnit testat ett par ggr.


Så var det lördag igen



Dagens dags sminknign blev återigen brun, jag har använt mej av VLD storapalett, Clairs paletten och Isa Doras Matte Chocolate.
Ikväll blir det middag med gänget så det blir 2 sminkningar idag.



Sen måste jag visa vad jag fixade igår kväll

Lacket är H&Ms Blue my Mind.

Det sååååå skönt att ha naglar igen, har saknat dom enormt mycket. Mina egna naglar har växt till sej nu och allt det tunna har klippts av.


snabbt, neutralt och enkelt

Idag blev det snabb sminkning, foundation, puder och bronzer i ansiktet och till ögonen blev det mascara, beige kajal i vatten linjen, bronzer och en brun skugga. Läpparna pryds av e.lf lip stain Bombshell.



Håret är jag inte alls överens med och jag har mest diadem för att få bort luggen som ser hemsk ut, riktigt ojämn är den. Tur att de finns en massa fina diedem att köpa.

Nu ska jag packa lite, ska iväg med jobbet imorn. I vanlig ordning kommer jag packa för mycket, spec. sminkväskan ;-)


Dagens



Idag blev det Brite Birds Everyday och Isa Doras Matte Chocolates. Jag känner mej helt insnöad på samma sminkning hela tiden nu, ska bege mej ut i bloggvärlden i jakt på insperation tror jag.


Söndag



Dagens sminkning blev återigen brun, men jag testar nya Dior macaran, Dior Show Iconic, och än så länge så tycker jag den verkar OK.

Allt som allt har jag använt:

Maybelline Dream Satin Liquid Foundation 03 Sand
Isa Dora Perfect Loose Powder 01 Velvet Transparent
Max Factor Bronzing powder 2 Bronze
Lumene Eyeshadow primer
Isa Doras Matte Chocolates palett
Dior Show Iconic
Isa Dora Inliner Kajal 51 Indian Black







Nya mascaror

Idag har jag varit hem till mina föräldrar på middag, dom har varit ute och flygit så jag hade bett dom kolla efter lite smink till mej, resultatet blev 2 nya mascaror Clarins Wonder Perfect Mascara och Dior Show Iconic. Det ska bli spännande att prova på något helt nytt. Jag har inte provat smink från något av märkena förut.
 

Jag återkommer när jag testat lite.


Grått och silver

Idag blev det grått/silvrigt med hjälp av Isa Dora och Claires.

 



Fick frågan om jag skulle gå ut nått sen för jag var så sminkar, i själva verket hade jag inte mer smink på mej än annars bara lite andra färger. Så kan de va.


Uppmuntran på en dålig dag = shopping

Idag har jag en extremt dålig dag, så för att göra mej på lite bättre humör så klickade jag hem lite nytt från e.l.f som äntligen hade fått hem det mesta av det jag väntat på. Så om två veckor så där kommer jag att vara extra glad när jag kollar brevlådan.


Grönt

Nu så har jag fixat en liten St Patricks Day sminkning i grön. Skuggorna är Dazzle Dust nr 75 från Barry M, en grön från Viva La Divas Eyeshadow & blush collection palett och en svart skugga från Isa Dora, under ögat har jag MACs pigment Teal.

 


Presentation

Så där nu har jag lyckats få ner en liten presentation av mej, är ni nyfikna så klicka på bilden i menyn till höger så kommer ni till den.


St Patricks day

Idga är det St Patricks Day, men det blev inget grön smink för mej idag, kanske det blir nått ikväll. Idag blev det enkelt med eylinervinge.




Jag kom på att jag inte riktigt har presenterat mej själv här på bloggen, ska se till att få till en riktig presentation snart.

Men tills dess så blir det lite musik från mina favorit irländare.


Idag skulle Stephen ha fyllt 34, men tyvärr gick han bort i oktober. 
R.I.P Stephen gone but never forgotten.


Favorit i repris

Idag blev det en brunt igen, lite tråkigt, men brunt passar till det mesta.


Lila

Efter lång små stressig arbetsdag kände jag för att liva till det lite och testa dom lila Brite Bird pigmenten, Dosen't make any sense och Rock'n'rolla, den rosa Foam Candy fick fungera som highlighter. Jag gillar verkligen färgintensiteten på dom här pigmenten och glittret som är i man blir glad bara av att öppna burkarna.

  

Tänk vad lite färg kan muntra upp en.


Partydax

Ikväll ska jag på 30-års fest och sminkningen blev enkel med eyeliner med vinge och röda läppar.




Jag har använt:

  • MAC Studio Sculpt Foundation NW15
  • Isa Dora Perfect Loose Powder 01 Velvet Transparent
  • Max Factor Bronzing powder 2 Bronze
  • E.L.F Natural Radiance Blusher Glow & Shy
  • MAC Paint Pot Bare Study
  • Isa Dora Fine Line Eye Stylo 01 Carbon Black
  • E.L.F Lip Stain Red Carpet
  • MAC Lustureglass Venetian


Hemma igen



Idag hittade en av mina favoriter tillbaka hem igen nämligen Purple Rite från MACs Style Warrior kollektion. Den rymde i oktober och hittades idag och som jag saknat den. Jag använder sällan läppstift eller gloss men den här var en favorit i sommras och den satt kvar på läpparna länge och färgen är riktigt fin dessutom.




Brunsotat

Visst är det härligt när temperaturen är på andra sidan 0an, runt +5 har vi haft här ett par dagar nu, härligt härligt.
Idag kör jag på en brun sotning, jag började med min vanliga bas med foundation och puder sen Lumenes eyeshadow primer. I vanliga fall lägger jag en ljus skugga från Isa Dora, på senaste tiden har det varit den ljusaste från Creamy Nudes paletten, men den har försvunnit under dagens lopp. Idag blev det därför en vit skugga från Claires över hela ögonlocket, sen den näst mörkaste skugga ur Isa Doras Matte Chocolates palett på yttre havlan av ögonlocket och sen den mörkaste skuggan ur samma palette i yttre V:et.









Änså länge tycker jag det har hållt sej riktigt bra, sminkade mej runt 5 imorse och jag tog bilderna nu 10 h senare.

Nu ska jag ta fram cykeln och ge mej ut på tur.


Bare Study & Bronze


Dagens skuggor är MACs Paint pot Bare study och Max Factors Bronzing powder 2 Bronze. Till det en hemskt målad eyeliner och lätt lockiga fransar. Jag är riktigt nöjd med skuggningen iaf men linen och fransarna blev inte alls bra.





Lockiga fransar

Tänkte jag skulle visa er hur mina fransar beter sej på en dålig dag. Dom böjer sej för mycket och blir lockiga vilket gör att dom ser ut att vara hälften så långa. Lösningen på problemet är att blöta, torka och kamma, en platttång för fransar skulle inte vara helt fel.
Annars så gillar jag mina långa fransar, jag har aldrig använt en fransböjare på dom och hoppas jag aldrig behöver de heller, tycker det ser lite läskigt ut...

 
Bilden är klickbar


Peachy Keen

Kicks hade äntligen fått in Up & away, MEN inte hela kollektionen. Jag blev enormt besviken spec. eftersom jag bara bestämt mej för två av lacken, Lemon Fizz och Peachy Keen, men dom hade bara Peacy Keen tur de.
Det får bli en ny tur till Sundsvall någon dag och se om dom tagit in hela kollektionen där.


Gråskala

Idag kör jag med en gråskala på ögonen, vitt från Claires palett, 4e skuggan i Isa Doras Creamy Nudes och den mellersta i Smokey Eyes paletten.







Nu ska jag göra stan, jag väntar fortfarande på att Kicks ska få hem China Glaze Up & away.


Chocolate everyday

Äntligen är det fredag igen, imorse kännde jag för att göra nått annorlunda med sminkningen så idag blev det en sotning med Barry Ms Chocolate dd53 och Brite Birds Everyday. Eftersom jag var tillbaka i uniform idag så la jag det tunt för att få en diskretare makeup men ändå lite festlig som det blir med glittret.






Torsdag i rosa

Dagens smink blev med Brite Birds Foam Candy som jag la på mycket tunt så det bara blev ett lätt skimmer i rosa, till det blev det en eyeliner och mascara, läpparna blev rosa med e.l.fs lip stain First Date, enkelt och snyggt.





Tyvärr synd inte skuggan så bra, men meing var mer av ett skimmer och det är svårt att fånga på bild.


Misslyckat frisörbesök

Gah!!!
Idag är jag inte glad, var till frissan på morgonen och det blev fel fel fel!!!! Jag förklarade vad jag ville ha, en pop/rockig frisyr som man kan busa till med längre underhår och kortare uppklippt hår uppe på. Och vad går jag där ifrån med? Jo en page, frissan sa när hon stod och fönade det "oj det blev ju en page" och då var det för sent att fixa till. Tur att mitt håt växer fort så till sommaren borde det har vuxit tillräckligt för ett nytt försök.

Så här såg jag ut imorse innan klippningen, helt ostylad med håret bakom öronen och ett hårspänne för att hålla undan luggen som gick nedanför näsan.
 

När jag kom hem såg jag ut så här, det var mer lockar utåt men efter en dag på jobbet och sen en promenad hem med mössan. Andra kortet är efter jag gått lös med plattången.
 

Jag fick många possitiva kommentarer på jobbet, men just nu trivs jag inte alls men det är bara att bita ihop och göra det bästa av situationen.


Neutral

Eftersom jag måste ha uniform ett par dagar så är sminkningen ännu mindre outstanding än annars.
Skuggor ur Isa Doras matte chocolate palett.



RSS 2.0